Povestea NOAR Amor Vestimentar

Noar este un brand tânăr care reușește să își afime forța prin piese versatile, bine gândite și atent croite, cu cusături fine, imprimeuri atent alese, împletituri și piese care nu trebuie să îți lipsească din garderobă.

Noar propune explorarea personalității feminine prin piese din materiale delicate, cu o notă de mister transpus în coditian. Piesele realizate de Noar sunt exteriorizări ale unei stări, ale unei emoții, relevă o parte a personalității femeii care le îmbracă.

Astfel, brandul mizează pe conexiunea dintre pasiunea celor două creatoare de modă și conceptul de amor vestimentar care dă naștere unor ținute cu poveste, și dorința clientelor de a-și oglindi prin ținute aspecte ale personalitații, cliente care vor cumpăra și îmbraca, din amor vestimentar.

Noar nu crede în tipologii, crede în frumusețe în toate formele ei, crede în femeia care alege să își exprime în fiecare zi starea de spirit prin intermediul vestimentației. Noar prețuiește femeia puternică, dar cu un aer boem, fragil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

Pentru comenzi peste 250 lei

Garanția calității

Returnarea produsului în 15 zile

Produse made in România

Creații designeri români

100% Plăți securizate

Prin serviciul MobilPay