ARIA ORIGINAL DESIGN SRL
CUI: 21336993
Reg.com.: J40/5067/2007
Program: L-V 09:00 – 18:00
Tel: +4 0722.773.779
Email: office@noar.ro

Întrebări frecvent adresate echipei Noar

Întrebări frecvente

Pentru produsele din stoc, comanda este onorată în 2-3 zile, fiind livrată prin curier. Produsele pe comandă sunt livrate în maxim 2 săptămâni.

Produsul poate fi returnat în 15 zile lucrătoare, în stare bună, fără să prezinte deteriorări sau uz și să conțină eticheta.

În formularul de finalizare comandă, aveți opțiunea de a selecta o adresă separată pentru livrarea produselor. De asemenea, din contul personal, puteți configura adresa de facturare și adresa de livrare.

După fiecare comandă, veți primi un ID de comandă cu ajutorul căruia puteți verifica în ce stadiu este comanda. Desigur, ne puteți contacta și telefonic sau prin formularul de contact.

Poți să ne apelezi telefonic, să ne lași un mesaj în formular, poți accesa pagina de Facebook și să lași un mesaj în Messenger. Vom răspunde pe toate canalele.

Anunțați în cel mai scurt timp echipa NOAR pentru a intra în legătura cu firma de curierat pentru modificarea adresei de livrare.

Livrarea se realizează prin curierat rapid în toată țara. Prețul transportului este condiționat de zona de livrare, dacă este sa nu în raza de acoperire a curierului.

Da, magazinul nostru online permite realizarea de comenzi pentru produsele cu stoc epuizat. Ne poți contacta telefonic sau vizita la atelierul de creație.

Ai nevoie de ajutor?

Intră în contact cu noi

Livrare gratuită

Pentru comenzi peste 250 lei

Garanția calității

Returnarea produsului în 15 zile

Produse made in România

Creații designeri români

100% Plăți securizate

Prin serviciul MobilPay