Despre noi

Noar este un brand tânăr care reușește să își afirme forța prin piese versatile, bine gândite și atent croite, cu cusături fine, imprimeuri atent alese, împletituri și piese de nelipsit din garderobă.

Ne dorim să devenim trendsetteri în materie de Fashion

Călătoria noastră a început în 2018

Ne-am decis să producem și să promovăm în piața din România produse autentic românești realizate de designeri români.

Noar nu crede în tipologii, crede în frumusețe în toate formele ei, crede în femeia care alege să își exprime în fiecare zi starea de spirit prin intermediul vestimentației. Noar prețuiește femeia puternică, dar cu un aer boem, fragil.

Iar pentru că fiecare copil este o reprezentare fidelă a părintelui, am dezvoltat ramura NOAR Kids prin care vă oferim ținute deosebite pentru copii.

NOAR debuteză la Romanian Fashion Phylosophy

Vibrations of Joy

Noar a adus publicului „Vibrations of Joy”, o colecțiecare vorbește despre stări de spirit și simțuri, despre atingeri tandre și mângâieri fine ale unor materiale atent alese cu accent pe natural.

Ținutele urmăresc ca prin contactul cu deținătoarele lor să le energizeze, să le potențeze la exterior personalitatea și să le învăluie pe parcursul zilei într-un aer de bucurie, în dorința de a experimenta și a se bucura de soarele specific lunilor de primăvară-vară.

NOAR Kids ia naștere în decurs de câteva luni

Punem in valoare copiii dvs.

Pentru că ne-am dorit mereu să scoatem în evidență atât părinții cât și copiii acestora, am decis să realizăm ținute mamă fiică și tată fiu pentru a oferi o experiență de neuitat acestora. Scoate în evidență frumusețea copilului tău prin ținute elegante, chic și care vor întoarce toate privirile.

Sunt foarte mulțumită de produsele Noar. Am primit coletul rapid, produsele nu diferă la calitate față de ce este prezentat în site, recomand cu drag.
Gabriela Borzas
Bragadiru, Ilfov
Creațiile Noar au fost o reală supriză pentru nepoatele mele. Au avut ocazia să probeze toate modelele și să-și aleagă ținutele dorite. Recomand cu căldură NOAR Kids.
Viorica Mogos
București

NOAR Amor Vestimentar în presă

Livrare gratuită

Pentru comenzi peste 250 lei

Garanția calității

Returnarea produsului în 15 zile

Produse made in România

Creații designeri români

100% Plăți securizate

Prin serviciul MobilPay